Omdat service voor u belangrijk is hechten wij er waarde aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met extra services. Deze extra services omvatten niet alleen garantie en verzekering maar ook het financieren van uw aankoop. Daarom bieden wij in samenwerking met onze partners CNH Capital en Den Hartigh Assurantien u een totaalpakket aan.

Service Plus

Service Plus is voor u als klant al jaren een extra zekerheid! Dit programma wordt u al sinds 1998 door New Holland en haar dealers aangeboden en het kost u als gebruiker helemaal niets! U bent met het Service Plus programma 3 jaar of 7.500 draaiuren (vanaf het moment van ingebruikname van de tractor) gevrijwaard van onverwachte reparatiekosten als gevolg van een eigen gebrek.

Bij reparatiekosten binnen de gestelde termijnen betaalt u alleen een eigen risico van €500 per schadegeval. De reparatiekosten worden vergoed waarbij er een aftrek van slijtage van 1% per 100 draaiuren wordt toegepast.

Financiering

CNH Capital is al jaren de aangewezen financieringsmaatschappij als u besluit te investeren in een nieuwe New Holland tractor of verreiker. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden om uw aanwinst te financieren. Denk daarbij aan Financial Lease en Operational Lease. CNH Capital biedt u looptijden aan van 12 tot zelfs 60 maanden tegen aantrekkelijke financieringstarieven!

Maar wat zijn nu de verschillen in leasemogelijkheden? Hieronder leest u het antwoord op deze vraag!

Financial Lease is een financieringsvorm waarbij u als koper of gebruiker uiteindelijk eigenaar wordt van de aangeschafte tractor of verreiker. In eerste instantie behoeft u geen betaling (uitgezonderd de eventueel benodigde aanbetaling) te doen en u betaalt maandelijks een bedrag aan CNH Capital. CNH Capital is gedurende de looptijd juridisch eigenaar en u als koper bent economisch of fiscaal eigenaar. Het voordeel van Financial Lease is dat u direct kunt beschikken over uw aanwinst en gebruik kunt maken van fiscale mogelijkheden evenals dat u maandelijks weet wat de kosten ervan zijn.

Operational Lease daarentegen is een financieringsvorm waarbij CNH Capital gedurende de gehele looptijd juridisch en economisch eigenaar blijft van de tractor of verreiker. In feite komt het er op neer dat u als klant de tractor of verreiker gedurende een vastgestelde periode huurt. U kunt aan het einde van de vastgestelde looptijd besluiten de tractor (tegen een van te voren overeengekomen restwaarde) aan te kopen of te kiezen voor een nieuwe tractor/verreiker met bijbehorende leaseovereenkomst.

Informeer bij uw New Holland dealer naar de voorwaarden van de door CNH Capital aangeboden financieringsmogelijkheden.

Fabrieksgarantie

Zoals elke fabrikant van tractoren of machines levert ook New Holland standaard fabrieksgarantie op de geleverde tractoren. Omdat New Holland staat voor haar product en gebruik maakt van kwalitatieve producten is een fabrieksgarantie een extra zekerheid voor u als klant.

Aanvullende verzekeringen